Hollands winterbuffet

‘Pot op het vuur’ (een soep van rundvlees met soepballen en veel groenten)
Erwtensoep (met veel vlees en rookworst)
Zevenschaft (een specialiteit uit de provincie Utrecht bestaande uit aardappel, winterwortel, uien, zure appelen, rauwe ham, velderwten en tuinbonen)
Raasdonders compleet (kapucijners, spek, gebakken uien, piccalilly,
zilveruien, rauwe uien en augurk)
Hachee traditioneel (gestoofd rundvlees met veel uien)
Kapoen met pruimedanten (moderne variant van een ouderwets kipgerecht)
Hete bliksem (appel/spek stamppot met zoete en zure appels)
Hazenpeper (met extra veel vlees)
Jachtschotel (met veel vlees en piccalilly)
Gekookte aardappelen
Aardappelpuree
Boerenkool
Zuurkool
Gebakken spekjes
Rookworst
Jus

€ 26,75 excl. BTW per persoon

Website door Techtwo Webdevelopment