Buffet Gastronomique

Amuseglaasjes gevuld met garnalen/gazpacho met gamba/asperges met ham en tuinkers
Huzarensalade, Toscaanse salade met Mozzarella, zongedroogde tomaatjes en pesto, waldorfsalade
Gepocheerde forel met zalmmousse, gegarneerd met truffel, eikenbladsla en rivierkreeftjes
Paling-, zalm-, forelschotel, gepocheerde zalm ‘intercontinental’
Warme beenham, geserveerd vanaf een originele hamklem.*
Gebraden roastbeef van de dunne lende, gegarneerd met verse groenten
Kipschotel (gebraden drumsticks), gevulde ananas met vruchten
Ardennerham met meloen, achterham met puntasperges, plateau met diverse Italiaanse- en Spaanse vleeswaren, diverse soorten rauwkost
Tomaten gevuld met Hollandse garnalen, eieren gevuld met zalmmousse
Grove Javaanse paté, champignoncrème paté, tarbot paté met gamba’s
Diverse soorten dressing
Versfruit-salade, feestelijk gepresenteerd in een decoratieve pompoen
Stokbrood en mini luxebrood, diverse soorten boter en sauzen

* Wordt door één van de koks aan het buffet gesneden en geserveerd.

€ 39,75 excl. BTW per persoon

Website door Techtwo Webdevelopment