Luxe koud buffet

Luxe koude buffetten vormen een specialiteit waar veel kennis en ervaring voor nodig is. Ook de verzorging en presentatie van een luxe koud buffet met onder andere saladeschotels vragen de nodige vakkennis. Vanaf de verzorging van de buffettafels en omrandingsgordijnen, tot het fileren en garneren van de zalm en de opmaak van schotels, het is werk voor de vakman. Wij beschikken over de mensen die er voor zorgen dat ook uw feest een onvergetelijke happening wordt.

Arrangement

Ons luxe koud buffet arrangement bestaat uit drie verschillende prijsklassen. Uiteraard is praktisch elke gewenste aanpassing of aanvulling mogelijk. De genoemde prijzen van het koud buffet zijn exclusief de verzorging van het benodigde bestek, serviesgoed, damast en servetten. Indien gewenst kunt u deze materialen bij ons huren.

Bij aflevering stellen wij de buffetten voor u op. In de stad Utrecht en directe omgeving is de bezorging gratis. Natuurlijk geldt dit ook als u hapjes, belegde broodjes of een warm en koud buffet in Utrecht of omgeving bestelt.

Website door Techtwo Webdevelopment